23 Kasım 2010 Salı

Sanal Pc'ye Dosya Aktarımı



Windows 7 işletim sistemini kullanıyorum. Bazı programların çalışması konusunda sorunlar yaşıyordum. Bu yüzden Windows Xp'ye ihtiyaç duyuyordum. Windows 7 işletim sistemime Sun VirtualBox programını kurdum. Kendime 5 GB'lık bir sanal pc oluşturdum. Windows Xp ISO dosyasını kullanarak sanal pc'ye Windows XP'yi kurdum. Kurdum kurmasına fakat Xp'de çalıştıracağım dosyalar windows 7 işletim sistemindeydi. Bu dosyaları bir türlü Sanal bilgisayarıma aktaramıyordum. Flash Bellek'i takıyorum fakat görmüyordu sanal bilgisayarım. Dosyaları aktarmanın yolunu şöyle buldum.
Sanal Pc'ye aktarılacak dosyaları ISO formatında kayıt ediyorum ve ardından Sun VirtualBox'dan (Sanal Pc oluşturma Programı) ISO dosyasını çalıştırarak sanal pc'ye dosyalarımı aktarıyordum.



Verileri ISO Formatına Nasıl Çevireceğim ?

UltraIso programını kullanarak bunu çok basit bir şekilde yapabilirsin. Verileri Ultraiso'ya aktardıktan sonra Save As yaparak iso şeklinde kaydedebilirsin.
Sanal Pc'de Iso Dosyasını Çalıştıracağım ?
Sanal Pc'nin Aygıtlar menüsünden CD/DVD Devices'den More Cd/Dvd Images'e tıklayarak Normal Bilgisayarınızdaki Iso dosyasını seçip tamama tıklayın.

Bu işlemleri yaptıktan sonra dosyalarını Sanal Pc'de göreceksin.

21 Kasım 2010 Pazar

New York'ta Beş Minare Müzik

Mahsun Kırmızı Gül'ün en son çıkardığı New york'ta beş minare filminden bir müzik.

Ana Tema-Newyork'ta Beş Minare;

20 Kasım 2010 Cumartesi

Atomic Bomberman Oyunu


Bomberman oyunları içinden en sevdiğim atomic bombermandı. Bu oyunu 7-8 yıl önce büyük bir keyifle oynardık. Windows 7 işletim sistemine yükledim. Fakat çalışmadı.

Oyun içi vidyosu.

13 Kasım 2010 Cumartesi

Freşa Doğal Zengin Minarelli Gazlı İçeçek



Halı saha maçının ardından bir şişe karışık meyve aromalı freşa insana bire bir. Çok güzel bir tadı var fakat şunu anlayamadım. Bu içtiğimiz maden suyumu yoksa gazlı içeçek mi ?

Maden suyunun insana sağlık açısından pek de yararları varmış.
Hazmı kolaylaştırır.
Böbrek taşı ve kum oluşumunu önler.
İdrar sökücüdür.
Karaciğer hücrelerini düzenler ve yeniler.
Kansızlığa iyi gelirmiş.
Cildi düzeltirmiş.

Tureng | İngilizce-Türkçe Turkish-English sözlük

Online çeviri sözlük mü arıyorsun. Tureng, ingilizce-türkçe çeviri yapabilen hatrı sayılır bir site. Aradığınız kelimeleri bir başka kelime ile birleştiğinde oluşabilecek anlam değişikliklerini de göstermeside ayrı bir cezbediyor insanı.

Seslisozluk sitesi tureng veritabanında bilgileri aşırtıyormuş. Bu yüzden sesli sozluğun erişeme kapandığını duymuştum. Ama yinede kesin konuşmak istemiyorum. Sadece bir söylenti.

5 Kasım 2010 Cuma

Newyork'ta Beş Minare Yorumlar


Bugün 5 Kasım 2010. Mahsun Kırmızı gül'ün hem yönetmenliğini hem de oyunculuğunu yaptığı Newyork'ta Beş Minare filmi gösterimde. Bu filmi daha izlemedim.İnternet üzerinde yazılan yorumlara baktığımda izleyiciyilerin çoğunluğu filmden etkilenmiş gibi gözüküyor.

3 Kasım 2010 Çarşamba

Resident Evil Afterlife Blu-ray 3D & DVD



Resident Evil'in son serisi afterlife 12 Eylül'de sinemalarda yerini almıştı. 3 Boyutlu efektleriyle izleyicilerin ilgisini çekmişti.

Resident Evil yapımcıları Afterlife serisini 28 aralık da Blu-ray 3D & Dvd Formatında piyasaya çıkacağını duyurdu.

28 Aralıkta filmin DVD'sini amazondan sipariş edebilirsiniz.

İlgilinizi Çekebilir

Related Posts with Thumbnails