26 Şubat 2011 Cumartesi

Yüksek Sadakat Live It Up Eurovision Şarkısı

Bu sene Almanya'da bizi temsil edecek yüksek sadakat grubu live it up (Hayatını Yaşa) isimli şarkısıyla katılacak.



Live it Up İngilizce Şarkı Sözleri:

Give yourself a break
Driving on with no map to lead me on
Eyes on the horizon and there ‘s no turning round
Sometimes i feel, i feel i’m not alone
So let your colors shine right next to mine
Hey, it’s time to live it up
My friend, put the record on
Sing it loud and let it out
Life is beautiful
My friend let it out
Life is beautiful
Give yourself a break, come on and live it up
Give yourself a break
I say my friend life is beautiful
I say my friend life is beautiful
I say my friend put the record on
Sing it loud and let it out
Life is beautiful
My friend let it out
Life is beautiful
Give yourself a break, come on and live it up
Give yourself a break

14 Şubat 2011 Pazartesi

Rooney Sen Ne Yaptın Öyle !


Rooney geçen hafta çok artistik bir gole imza attı. Berabere giden maçta muhteşem bir rövaşatayla takımını öne geçirdi. Rooney'in attığı gol ekranlara da çok güzel yanısımış. Bu güzel golü muhteşem açıyla çeken kameraman ekibini de tebrik etmek lazım. Golü izlemek için buraya tıklayın.

12 Şubat 2011 Cumartesi

Vodafone Uçan Adam Selim Reklamını İzle


Yeni vodafone reklamını biraz önce televizyonda gördüm. Uçan Sabri'yi taklit eden şafak sezer gerçekten güzel bir reklama imza atmış. Fikir kimden çıktı bilmiyorum ama reklam insanı güldürüyor.

Reklam da Selim ismiyle oynayan Şafak Sezer katla ve kazan kampanyasını açıklayan adamın sözlerinin arasında bir anda fırlıyor. Ortalık karışıyor ve uçan adam selimi stüdyo dışına çıkarıyorlar.

Bu olay Esra Ceyhan'ın programında yaşanan olayın taklitidir.

İşte o yeni vodafone reklamını buradan izleyebilirsiniz.


Reklam hakkındaki yorumlarınızı blogumuza yazabilirsiniz.

11 Şubat 2011 Cuma

Canon A480 Dijital Fotoğraf Makinesi Makro Modu Çekimi


Bir kaç ay önce Canon'un A480 Modelini almıştım. Böylelikle ilk dijital fotoğraf makinesine sahip oldum.
Bu tıngırtının en iyi özelliği ne diye sorarsınız makro modu çekimi diyebilirim. 1 cm'ye kadar makro çekim yapılabiliyor. Resimde görmüş olduğunuz resim süper makro çekimi ile çektim. Teknoloji mağazalarında 190 Tl Civarında satılıyor. 3.3 Optik Zoom ve 10 Megapixel özelliğinde.

8 Şubat 2011 Salı

Hayatım Dizi Adlı Yarışma Programına Katılma


Hayatım Dizi adlı yarışma programına katılanlar 500 bin Tl kazanma şansına sahip oluyor. Türk televizyonlarında yayınlanan hayatım dizi seyircilerin gönlünde taht kurmuş.(Star Tv'den alıntı :)
Bu programa yarışmacı olarak katılabilmeniz için programın web sayfasından yer alan formu doldurmanız gerecek. Bunun için buraya tıklayınız.


Hayatım Dizi Adlı Fragmanı İzle
< width="'640px'" height="'397px'" frameborder="'0'" src="'http://www.startv.com.tr/Embed/WebTV.aspx?id=" movie_target="startv_videoad_webtv'">

İzmir Çetesi Dizisi Yakında Star Tv de


Kadir İnanir, Mustafa Üstündağ ve Kenan Ece'nin boşrollerini üstlendiği, yönetmenliğini ise Murat Şeker'in yapacağı İzmir Çetesi yakın bir zamanda Star tv ekranlarında olacak.

Dizinin konusu ise şöyle;
"Selami ve Ateş ismindeki iki dolandırıcı bir kavga sonucu aynı nezarethaneye düşerler. Dolandırılık bakış açıları dostluklarının pekişmesine sebeb olur. Bu ikili dost İzmir çetesini kurduktan sonra işleri yavaştan büyütmeye başlarlar.

Cemal(Kadir İnanır) ise; huzurlu hayatı olan ve 20 yıldır mahellesinde esanflık yapan bir adamdır. Üniversite çağındaki genç kızı duru ile birlikte yaşar. En çok istedği şey ise 20 yıldır biriktiği parasyıyla kızına bir ev alabilmektir. Cemal'in ev alabilme isteği yolunun izmir çetesine
kesişmesine neden olur."
Fragman;


Dizin müziğini dinlemek için tıklayınız.

Fizy.com kapatıldı ama neden ?



Fizy.com, internet kullanıcıların kolaylıkla müzik dinleyebilecekleri bir siteydi. Geçenler de bu site mahkeme kararıyla kapatılmıştı. Bir çok kişi bunun internet özgürlüğüne yapılmış bir karar olduğunu söylemişti. Fakat Mü-YAP aynı görüşte değil. İşte Mü-Yap,'ın yazılı açıklaması:

"MÜ-YAP Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Forta: Fizy isimli siteye erişimin engellenmesi internet özgürlüğüyle bağlı bir konu değildir. Sorun internet özgürlüğünün engellenmesi değil, hak sahiplerinin haklarının ödenmemesidir. Bunu engellemek MÜ-YAP’ın yasal görevidir."


Saatler Ne Zaman İleri Alınacak



Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı, gün ışığından daha fazla yararlanmak amacıyla yaz saati uygulamasına geçilmesi için kararname taslağı hazırlayıp Bakanlar Kurulu'na sundu. Kararname taslağında, saatlerin; 27 Mart 2011 Pazar günü saat 03.00'ten itibaren bir saat ileri alınması, 30 Ekim 2011 tarihinde de 04.00'den itibaren bir saat geri alınması planlandığı kaydedildi.

6 Şubat 2011 Pazar

Beşiktaş Kartal Stadyum Projesi



KARTAL STADYUM from mete fisunoğlu on Vimeo.

Mete Fisunoğlu tarafından tasarlanan stadyum projesi görenlerin ilgisini çekiyor. Projede kara kartalın kanatları stadyumun üstünü kapatıyor. Böylelikle konuk rakipe baskı yapıyormuş gibi görüntü veriyor. Mete Fisunoğlunun projesini bu vidyoda görebilirsiniz.


İlgilinizi Çekebilir

Related Posts with Thumbnails