21 Mayıs 2011 Cumartesi

Straight Out Of Line - Prience of Persia Soundtrack

Straight out of line Prince Of Persia Warrior oyunun müziklerine bakarken rastladım. Hareketli bi şarkı. Godsmack adlı grupun şarkısı.

Şarkı Sözleri(lyric);
there’s no reason, there’s no compromise
change in seasons, living the high life
i don’t know you so don’t freak on me
i can’t control you, you’re not my destiny

straight out of line
i can’t find a reason why i should justify my ways
straight out of line
i don’t need a reason, you don’t need to lie to me

i’ll confess this: you’re my tragedy
i laid you to rest just as fast as you turned on me
gone forever, banished the memories
displays of pleasure are masked by your misery

straight out of line
i can’t find a reason why i should justify my ways
straight out of line
i don’t need a reason, you don’t need to lie to me
lie to me

straight out of line
i can’t find a reason why i should justify my ways
straight out of line
i don’t need a reason, you don’t need to
don’t need to lie to me
lie to me
lie to me
lie to me

18 Mayıs 2011 Çarşamba

Vodafone Özgür Genç Tarifesi

Vodafone, kullancılarına özgür genç tarifesini duyurdu. 19 mayıs tarihinde itibaren geçerli olan Bu tarife diğerlerinden biraz farklı. Yükleme koşulu yok. TL'niz olduğu müddetçe her yöne 10 dakikası 50 kuruşa konuşabiliyorsunuz. 12.000'lik her yöne Maksi SMS paketi aldığında hafta sonları;
Aylık Cepnet paketi aldığında ise her akşam 9'dan sabah 9'a kadar Vodafonelu`larla bedava konuşuyorsunuz. Tarife has esasları aşağıdan okuyabilirsiniz.


Tarifeye Geçiş, tarifeye Nasıl Geçebilirim ?
GENC yazıp 7048'e göndererek geçebilirsiniz.

Tarifeye geçtim. Geçtikten sonra 20 TL kontör yükledim. Aylıkcepnet paketini abone oldum ardından mesaj geldi. 1 ay süre ile akşam 9'dan sabah 9'a kadar 2000 dk tüm vodafonelularla bedava konuş diye mesaj geldi.

Kurtlar Vadisi Filistin DVD Çıktı


28 Ocakta gösterime giren kurtlar vadisi filistinin dvd si çıktı. Kurtlar vadisi filistin özel efektleriyle,aksiyon sahneleriyle büyük kesimden ilgi çekmişti. DVD fiyatı yaklaşık 20 tl. Sipariş etmek için tıklayınız.

17 Mayıs 2011 Salı

Canon Powershot SX120


Canon un bu makinesi çok hoşuma gitti. 10 optik zoom u var. Video çekimlerinde optik zoom kullanılabiliyormuş. 20 özel çekim modu var. Daha fazla özellik için tıklayın. Yaklaşık fiyatı 500 tl. İkinci el 350 liraya bulmak mümkün.

11 Mayıs 2011 Çarşamba

Normal Fiyatından Çok Ucuz Fotoğraf Makineleri

Gittigidiyor.com online alışveriş sitesini uzun zamandır takip ediyorum. Yenilenmiş-sıfırlanmış (refurbished) ürünlere göz atanlar buraya bakmalıdırlar. Normal fiyatından çok ucuz fotoğraf makineleri satılıyor. Ürünler genellikle Amerikadan kargoyla gönderiliyor. Ürünün adresine gelmesi 2 haftayı bulabiliyor bazen.


Refurburbished (Yenilenmiş, Sıfırlanmış) Ürün Nedir? Ne değildir?


"Refurbished" yani sıfırlanmış ürünler, kullanıldıktan sonra bir arızası yada eksikliği tespit edilip fabrikasına geri gönderilen, fabrikasında sorunları giderilip tekrar ucuz bir fiyattan satılan ürünlerdir.

1. Refurbished ürünle sıfır ürünleri nasıl ayırt edebiliriz?

Refurbished ürünler satılırken bilindiği gibi sıfırlanmış diye satılır. Genellikle orijinal kutusunda gelmediği gibi orijinal kutusu deforme olmuş kutularda da gelebilmektedir. Ancak sadece burasından anlamazsınız. Örneğin KODAK makinalarda batarya kısımında refurbished etiketi yapıştırılmıştır. Diğer markalarda da bu tarz etiketler mevcuttur.

2. Refurbished ürünle sıfır ürün arasındaki fark nedir?

Refurbished ürün sonuçta tamir görmüş en azından bir sorunu çıkmış bir üründür. ÜRÜN STOK FAZLASI İSE REFURBISHED OLMAZ. Sıfır diye satılır. Bunlara sezon sonu ürünler denir.

3. Refurbished'in dezavantajı nedir?

Ürünün kullanırken sıfırdan farkı yoktur. Sıfırın çıkarabileceği sorunlar ile aynı oranda sorun çıkarır.

4. Refurbished alırken neye dikkat etmeli?

Bu husus çok önemli çünkü eğer bir üründen çok fazla refurbished ürün varsa denilebilirki ki ÜRÜNÜN O SERİSİ HATALI ÜRETİLMİŞ OLABİLİR ve sıfırında da aynı sorunlar ortaya çıkabilir.

NOT: Ürünü almadan önce diğer kullanıcıların yorumlarına dikkat edin.

Gittigidiyor.com

4 Mayıs 2011 Çarşamba

Livemocha - Yabancı dil konuşma eğitimi


Arkadaşım vasıtasıyla yeni bir site daha öğrendim. Sitenin ismi livemocha. Site facebook'a benziyor biraz fakat bunun amacı farklı tabi.

Livemocha, yabancı dil öğrenmeye sıfırdan başlıyorsunuz. Derslerim kategorisinden öğrenmek istediğiniz dilin dil bilgisini öğreniyorsunuz. Alıştırma yap kategorisinden çeşitli uygulamalarla dil bilginizi geliştiriyorsunuz. Bunları yaptıktan sonra kendinize güveniyorsunuz sitede öğrendiğiniz dili akıcı konuşunlarla sohbet edebilirsiniz. Daha çeşitli uygulamalarıda barındırıyor site.

Etiket: İngilizce sohbet etme,Gramer,Dil Bilgisi

Raw Fotoğraflarını Açma


Raw fotoğraf çekimi yapanlar fotoğraflarını nasıl görüntüleyeceğini düşünebilir.. Bir kaç gündür program arıyordum. Photo Filtre Studio X programını bilgisayara kurdum. Raw formatındaki resimleri bu programla açabiliyorum. Photo filtre ile fotoğraflarınıza renk ayarlarını yapabilirsiniz. Güzel bir program layer çalışma sistemini kullanıyor. Layer fotoğraf düzenlemek için kullanışlı hızlı bir sistemdir.

Photo Filtre Studio X.
30 gün deneme sürümü var.
Buradan programı indirebilirsiniz

Kanon, Kodak , FujiFilm,Olympus,Nikon,Sony,Minolta,Pentax,Casio gibi fotoğraf makinesi üreticelerininden çektiğiniz raw fotoğraflarını açabilirsiniz.

Wowturkey - Türkiye Fotoğrafları


Wowturkey Türkiye'nin çeşitli yerlerinden çekilmiş fotoğrafları bulunduruyor. Şu an sitede yaklaşık 580 bin fotoğraf var. Beğendiğiniz fotoğraflara wow diyebiliyorsunuz. Tabi sadece fotoğraf paylaşımı yapılmıyor burada. Haberler-Sohbet kategorisi altında gündeme dair çeşitli konular hakkında tartışılabiliyor. Şehirlerde olan yenilikleri görebiliyoruz. Örneğin büyük şehirlerin her biri farklı kategorize edilmiş. Konya,Ankara,Diğer Şehirler gibi. Konya bağlantısına tıkladığım zaman memleketim de ne olmuş ne bitmiş hangi projeler gündemde bunları görebiliyorum. Tabi bu paylaşımlar senin benim gibi üye olan kişiler tarafından yapılıyor.

Wowturkey, Fotoğrafçılığa olan ilginizi artırabilir. Hemen siteye girip üye olabilirsiniz.

İlgilinizi Çekebilir

Related Posts with Thumbnails